Néhány szóban a

Secret Diet & Life program

Neked készítettem

A Secret Diet & Life programot azért készítettem el

Mert tudom, mennyire rossz egy olyan testben élni, amit nem szeretsz és azt is tudom, mennyi munka, kitartás, akaraterő és lemondás kell a változtatáshoz.

Azonban azt is tudom, ha sikerül kiszabadulni ebből a börtönből, egy csodás és felszabadult Éned vár. Önbizalomtól, tettre készen, minden akadályt leküzdő Éned kerül a felszínre. Egy olyan Éned, akiről eddig csak álmodtál, vagy talán álmodni se mertél…..esetleg ismered Őt a múltból, de valahol az évek során elveszítetted.

Életmódot váltani, testsúlyt csökkenteni rettentő nagy feladat. Sokan elbuknak, de sokan hozzá sem kezdenek. A Secret Diet & Life programmal mindent a kezedbe adok, ami segít megvalósítani célod. Én segítek neked, végig vezetlek az úton. Megtanítalak mindenre, amire szükséged van ahhoz, hogy megtaláld új Éned és meg is tartsad Őt!

 

Tudom, hol vannak a buktatók, melyektől megmentelek és tudom mit lehet rosszul csinálni, melyet nem hagyom, hogy megtegyél.

Nem ígérem, hogy nem kell változtass az étkezési szokásaidon, hogy tovább ülhetsz a számítógép, vagy televízió előtt a szabad idődben, de még azt sem, hogy velem könnyű lesz elérjed az áhított testi- és lelki egészséget.

Azt azonban ígérem Neked, hogy végig vezetlek ezen az úton, mindig ott leszek veled és a segítségemmel most meg fogod tudni csinálni.

 

Mitől egyedülálló a Secret Diet & Life program?

A Secret Diet & Life programot úgy állítottam össze, hogy biztosan ne vallj kudarcot. Ez csak úgy lehetséges, ha diétánkat minden oldalról megtámogatjuk. Diétánk, testsúlycsökkentő – fogyókúrás terveink, életmód változtatásunk három pilléren nyugszik. Az első a megfelelő és személyre szabott étrend. A második az elegendő testmozgás. A harmadik a motiváció fenntartása. Ha csak az egyikben is hiba lép fel, idővel minden erőfeszítésünk megdől.

A Secret Diet & Life programban a diétás étrended a személyedre, pontosabban az anyagcsere típusodra állítom össze. A testmozgást sem hagyjuk ki, beillesztjük a mindennapi életedbe. A kezdeti motivációd hosszú távú fenntartására pedig bevált technikákat fogsz elsajátítani.

Minden héten 60 percet együtt töltünk el az online térben és átbeszéljük a hetedet, az érzéseidet, a felmerülő kérdéseidet.

Hetente 60 perc online konzultáció

Minden héten 60 percet együtt töltünk el online. Éppen ezért, hogy legyen időm rátok, csak korlátozott számban tudok segíteni.

Aki segít neked

Küldjed el elérhetőségeidet, felveszem veled a kapcsolatot

Gyors kapcsolat

Ⓒ 2021 - Védett tartalom - dietadoktor.hu