Néhány szóban a

Diéta & Életmód programról

 

A Diéta és Életmód program megalkotásához, a Personal Gym privát személyi edző stúdióm, melyet 8 éve üzemeltetek és a COVID-19 vírus elterjedése vezetett. Vendégeim évek óta járnak hozzám, és észrevettem rajtuk, (hetente több edzésnap mellett is) hogy az otthoni munkára kényszerülés kihat testük és lelkük egészségére. Sokkal több mentális támogatásra lett szükségük, a diétás céljaikért folytatott küzdelem pedig sorra kudarcot vallott.

A megváltozott életvitelük, a minden napi mozgás csökkenése vagy teljes elmaradása (a napi munkába járás) miatt kialakult állandó és/vagy időszakos testi fájdalom, diszkomfort érzés, a felhalmozódott súlytöbblet, a kedvtelenség, borús hangulat, mind-mind segélykiáltás, melyet nem volt szabad figyelmen kívül hagyjak. Át kellett értékeljük együtt az új helyzetet, melybe bele lettek kényszerítve. A testük és lelkük több törődést más technikák alkalmazását kívánja meg.

Azon gondolkodtam, ha Ők, akik évek óta rendszeresen eddzenek és figyelnek táplálkozásukra is, ennyire a vírus hatása alá tudtak kerülni, mi lehet azokkal az emberekkel, akik nincsenek velem és nem kapják meg támogatásomat.

A Diéta és Életmód programhoz csatlakozva, személyi edződ, étkezési tanácsadód és életviteli tanácsadód leszek. Mindent átadok, amire szükséged van céljaid eléréséhez és ahhoz, hogy a megváltozott életkörülményeidet is boldogan viseljed és újra megtaláld önmagad!

A program különlegessége éppen ebben rejlik. Fogadhatsz magad mellé személyi edzőt, aki elkészíti az edzésprogramodat, akivel sok mindent meg tudsz beszélni, de stressz kezelő, relaxációs, vizualizációs technikákat nem tud neked megtanítani. Felkereshetsz egy táplálkozási tanácsadót, aki helyre teszi az étkezésedet, de ő edzésprogramot nem készít, a lelkeddel nem foglalkozik. Elmehetsz egy életviteli coach-hoz, aki segít megtalálni önmagad, de nem tud segíteni a táplálkozásban és az edzésedben.

A Diéta és Életmód programmal mindezt megkapod!

Néhány szóban az interneten megtalálható ingyenesen is hozzáférhető edzésprogramokról és diétás étrendekről. Ha otthonosan mozogsz az edzőteremben és ismered az összes gyakorlatot, továbbá felismered az edzésterhelés fontosságát és tisztában vagy terhelhetőségeddel, ezeket a programokat neked találták ki! Azonban, ha a fentiek közül, csak egyre is nemleges lett volna a válaszod, akár többet ronthatsz állapotodon, mint javítanál. A diétás étrendekkel ugyanez a helyzet. Mindannyiunk teste másként működik. Igen ritka, hogy egy sablon étrenddel az ember sikert él el. Ha szerencséd van, működik. Azonban, ha az anyagcsere típusod más, mint akire a sablon diétát írták, akár még gyulladást is előidézhetsz a testedben, az mellett, hogy nem fog megindulni a súlycsökkenés. Nem vagyunk egyforma anyagcsere típusúak. Minden típusnak vannak TILTOTT élelmiszerei. Sokak még mindig hisznek abban, hogy elég a kalória felvételt csökkenteni és a leadást növelni. Ez nem így van. Nagyon fontos a makrótápanyagok tökéletes aránya, ami ugyancsak más és más típustól függően.

A Diéta és Életmód programban minden a személyedre, céljaidra, aktuális edzettségi szintedre van igazítva.

A program további előnye és egyben különlegessége a lélek ápolására irányul. Megtanítalak a motiváció fenntartására, a sikerhez vezető út megkönnyítésének különböző technikáira.

A vírus miatt az elszigeteltségünk egyre nő, sokan ezt nehezen viselik, mások könnyebben. Ez az elszigeteltség, ha hosszabb ideig tart, számos egészségügyi probléma kockázatát növelheti. Ezen problémák közé tartozik a depresszió vagy a demencia is. A társas kapcsolatok hiánya a stressz által keltett negatív hatásokat is felerősíti. A Diéta és Életmód programmal stressz űző technikákat is el fogsz sajátítani.

A Diéta és Életmód programban több csomag közül tudsz választani célodtól, aktuális fizikai és lelki állapotodtól függően. Bármelyik csomagot is választod, biztos lehetsz abban, hogy a Te igényeidre vannak szabva, azt kapod, amire éppen szükséged van!

Csomagok, melyek közül választani tudsz

Itt az idő hogy változtass?

Érzed testeden és lelkedben a bezártság káros hatásait?

Aki segít neked

Küldjed el elérhetőségeidet, felveszem veled a kapcsolatot

Gyors kapcsolat